HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2008.06.15. 11:40 Pereszlényi Péter Pál

Mícs Bjúkenen avagy az igénytelen oroszlány az ideák és a törött szekrény

Ímhol hát az Igazi Egyetemista élete!

 Gaz és csalárd világunkban szenvedve az élet tonnányi súlyától, bányász lovakat megszégyenítő kitartással, munkaimádattal és az örök harcos tudatával az ifjonti deják élegeti mindennapjait.

 

-Tanulmányok örökkön-örökké: (3 év elteltével 12 darab kredit, órára járás helyett sör és hányás)

 

-Élet és egészség ideája: (napi átlagos vitaminbevitel 10 db sör, 2 üveg Bikatory és 3 dl csoki likőr édes triumvirátusa)

 

-Munka a boldogságom: (mint már fentebb említettem, nem járunk órára, mert fáj tőle a poci, mellesleg a Heroes éjjel és nappal is ápol s eltakar)

Nohát igen, tisztaság fél nehézség - szokták volt mondani!

Az albérleti (és ebben az esetben az „al” a legalját hivatott jelezni) "a 'la Carte" igaz megnyilvánulása ez, hol „Z” mint albérlő bebizonyítja, hogy mit is jelent Igénytelennek lenni. Sörös dobozok a megfelelően fejlődő hasizomzat okán, műanyag levek a fejlődésben lévő szervezet energiavágyódásának elnyomására (a billentyűzet csapkodása égeti ám a zsírt és szívja az erőt elfele), s akár a gyors éttermek paródiája is lehetne az egy hónapja elfeledett tányéron érlelődő zokkentyú… vagy valami, plusz és a többi és a többi… Egy biztos nem csak a párna óvó takarásából fakadóan nagy a fejetlenség a képen. Kéretik belegondolni mennyire nyugtató lehet egy kriptában aszalódó jetivel megosztani amúgy is ködös mindennapjainkat (szegény albitársadalom). A kép igaz átéléséhez pedig lehet rendelni ""halál", "fosika" és "úvazzeg" illatkompozíciós "nicht wunderbaumot"!


Az "igaz" egyetemista nem túlzottan intelligens naplóbejegyzései:


Hétfő: 13:35
Felültem az ágyban de mivel tudom, hogy aludni könnyebb visszafekszem (meg amúgy is valami álompor van a párnámban biztos attól tüsszögök'  olyan idegesítően)

Hétfő: 17:45
Felkeltem majd megnéztem a Jedi visszatért kétszer egymás után (egyéni rekordot döntöttem ma láttam 542-szer)

Hétfő: 20:15
Lementem sörér

20:20 újra lementem sörért
20:22 újra lementem de most vettem két üveg Bikatorit (minőségi import bor a pokolból)
20:23 elfogyott a cigim vettem négy dobozzal meg két üveg csokilikőrt desszertnek
20:24 kijelentem, hogy "ezt nem hiszem el" nem lehetek alkoholista
20:25 berúgtam és bután bámulom a Jedi visszatért, felfedeztem valami konfliktusfélét a izé robot meg Amidala között biztos azért mert a tunnigolt' W.V. jobb mint az epres szaxofon!
20:54 Elfogyott a cigi és a szesz is, utaltatok pénzt anyuval.
21:00 Lemegyek sörért
21:10 Megállok a lakótársaim mögött (ők tanulnak szigorlatra lol)
21:45 Még mindig mögöttük állok de nem szólok mert nem jut eszembe semmi
22:54 Eszembe jutott,hogy le kell mennem sörért
01:22 Elkérem az éjjelilámpát mert Vámpíros meséket akarok olvasni, a többiek meg úgyis csak a hülye szigorlatra tanulnak.
02:45 felfedeztem a konfliktust köztem és a lakótársaim közt, de úgy teszek mintha nem sikerült volna
04:15 Reggelig végignézem a Jedi visszatért még 4-szer

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr61521168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsanpapa 2008.06.17. 07:50:32

Pffff Petikém ezt nem hiszem el!!!
Neeem!!! Ilyen nincs!!!!
Végre CABIN BOY a blogon!!!!
Apropó már felkerült 4chanra és lohere.netre is. Pár nap és híresebb lesz, mint a numa-numa gyerek :D

Váherlik Apolka 2008.06.18. 10:13:29

...hát bízzzunk az idegen lényeg létezésében valamint abban, hogy figyelemmel kísérik a neten történteket, mert ha ez így van tuti elviszik valami univerzumon túli állatkertbe és éjjal-nappal mutogatják a többi naprendszer népeinek okulás végett...
(s akkor legalább mi megszabadulunk ettől a hatalmas gyásztól)
süti beállítások módosítása