HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2009.06.14. 10:59 Pereszlényi Péter Pál

Ez itt a reklám feje...pompáspürélet

Nos újfent itt a nyáriasság, mely épkézláb napkitörésekkel cirógatja a végelláthatalan hétköznapiság beporosodott buksiát...és ebből fakadóan fesztiválon derengés ajánlott mindekinek...mint nekem is :) úgyhogy rövidesen friss Fishing on Orfű kritikát kaphattok ha faljátok a püre...ami jó mert divezitív vitaminkomplex és nátrium-benzonát van benne... és attól gigászi a jó ízek armada!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr91183945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsan papa 2009.06.14. 11:05:33

Jajj Pappa csak ott lennénk már :D
A kemény mag Ájri Maffián fog tombolni míg a többiek csak ücsörögnek a seggükön :)

Pereszlényi Péter Pál 2009.06.14. 13:11:46

megöszögetjük a hangulat és néhány pohár szesz...gondunk csak a gondtalan tombulás...
süti beállítások módosítása