HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2008.05.15. 13:00 Pereszlényi Péter Pál

Kell a pompa! AJÁNLÓ

Ígérem, hogy az elkövetkező időszakban nem fogok minden ügyes-ügyeletes-bajos őrületemről írogatni, mint veszett "fejsze nyel-e?" de a kezdeti lelkesedésből és a döbbenetből  adódóan muszáj voltam billentyűzetet ragadni s pár leütés erejéig a Kiscsillag "Fishing on Orfű" című muzsikájáról értekezni. Tudom, hogy koncerteken már kult számba megy Rátgéber úr csiszolatlan gyémánti hangja és kaotikus mozgás showja, de mégis, így egyben e szép kerek népek elképesztőek. A hajólakkal lapított hajú Lovasi úr és Lecsó' (nem a Ratttatülll) ilyen jellegű megnyilvánulása egy kis lihegésnyi időt ád' és némi ragyogó smile-t kopíroz megfáradt dobhártyánkra. Ajánlom! Érdemes.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr51470693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PéDá 2008.05.15. 21:47:49

Jajj hát én pont ismerem ezt a számot. Engem a szöveg egyszerűsége ragadott meg, és természetesen a zenekar DZSIGOLÓ kinézete.

Van még egy nagyon jó szám egy amerikai előadótól,egy fantasztikus színésztől Mitch Bjukenentől. Ó bazmeg David Husselhoff-tól a jump in my Cock

Zsanpapa 2008.05.17. 12:09:23

Vagy csak egy újabb adag alternatív mocsok :*

Váherlik Apolka 2008.05.17. 17:42:05

Na ne morogjunk már mindenre kérem! Csak vicc lehet ez nem vitás! Ám ha mindez netalán mégis komolyan gondolt projekt volna, s rejtett bölcsészkedés által ficamodott ki e dallam megfáradt agyukból vagy a "mer'miennyire- alterekvagyunkinspiráció" segédletével, hát akkor bátran kijelenthetem, hogy lelkük elkárhozik s a pokolban e klipet bámulva trancsírozzák majd őket Belzebúbék örökkön!

peterlarge 2008.07.07. 11:46:20

Hát azért a "csókoljál meg kiscsillag" szövegrész az no comment..
süti beállítások módosítása