HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2008.08.24. 18:44 Pereszlényi Péter Pál

Olimpia a kopott éthórdó aljáról és sok száj szól de minek...

Igaz! 1925 óta nem volt ilyen rossz eredményünk. Sokan sokféle kígyót és békát ordibálnak... ki arról esdekel,hogy valószínűleg a kormány propagálási technikája volt silány,sokan a hatalmas Kína érdekes szabályértelmezéseire pikkelnek (furcsa agyaggalambok repkedtek az égen és evőpálcák a szemekbe). Gondolom s mint a sporthoz kevésbé értő ember hiszek is a vádakban (hát persze)de az inkább szálkaként böködi a néha becsúszó érmektől amúgy is könnyes szemem, hogy te jó ég Cseh Lacink kétszeres egyéni és egyszeres Európa csúcsot úszott! De kevés, mert csak ezüstösen csillog (bár én személy szerint pityeregtem egy cseppet). Az Amerika úr  (és urak) pedig feltűnésmentesen úszik (úsznak) egy testhosszal és 4 másodperccel előbbre mint a világ többi élsportolója. Megtehetik, az elcsencselt olajkutakból telik izgalmas koktélokra...mi meg majd jövő évtől minden nap küldünk legalább egy sportegyesülethez két levél C vitamint és két darab Plussz tablettát, hogy jobban sikerüljön négy év múlva. Az érmekhez gratuláció...és nem kell foglakozni azokkal akik ebben a penészes Krumpli-világban becsületes csillogást várnak!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr74630745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barzoj 2008.08.24. 22:31:27

xxDDD
vagy-hát, inkább szomorú...de talán a plussz meg a cé vitamin méltóvá válik az olajkutak nyújtotta előny leküzdésére.
süti beállítások módosítása