HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2009.10.05. 17:55 Pereszlényi Péter Pál

Újraésnemvéglegesen Zenei felhangok piedesztára...

 

"Kattintott fénykorszak" van... (by Kaukázus)

folytatódásos netregényünk újabb kusza fejezetéhez érkeztünk, melyben Albert zenei fogyasztásának százalékos aránya szerint közzé teszi a legzseniálisabbnak tartott muzsikok sokaságát... nemsoká pedig ilyenképpen fog megesni a filmmozgóképes és óvszergyáros kultúúúrkörrel a top listázás (csakazértishogynekemjólegyen meg pláneszólásszabadságésértelmezésiliberalizmus) zárásképp élvezzétek e csodákat mert ők "korekktak" (by dobozi utcza) :)

20. Björk: Medúlla

19. Mia: Papperplans (tudom, hogy ez is csak egy track ( meg az album amúgy nem finom)de volt oly alkalom mikoron egymásutániságban végtelenítve és annál is többször)

18. Kaukázus: Mir (számilag mondjuk a "kéksárga" és a "megmozdultam" közelednek a zsenialitás felé de még nemigen adódtak ki pedig épp most is kéne)

17. Gogol Bordello: Gypsy Punks

16.The Cinematic Orchestra: Man with the movie camera

15. Kate Nash: Made of Bricks

14. Beth Gibbons & Rustin Man': Out of Season

13. Cure: The Head on the Door

12.Iwrestledabearonce:  it's All happening

11.Pink Floyd: The dark side of the Moon

nemsoká folytatása következik...addig is kuncogjatok álmotokba és ne igyatok ha tüzet gyújtotok, mert attól kemény lesz  a sátor alja...nagyon Disney

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr351429585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása