HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2009.03.11. 20:38 Pereszlényi Péter Pál

Morgó pürélet...már semmi sem ugyan olyan alapon...

 ...csak röviden de mégis Minotaurusz-i őrülettel megfűszerezve említeném meg, hogy a Fishing on Orfű alternatíva fesztivál ugyancsak a válság mögé rejtőzve immáron a heti jegyáron túl a sátor elhelyezhetőségért cserébe plusz helypénzt is szed...csak javaslat ként, söradó, műanyag pohár használati díj, fű kopást pótló segélykassza...félelem és reszketés...csak mint műanyag bólogató kutya hesszelem e zord tájat...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr6996616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása