HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2011.07.11. 12:07 Pereszlényi Péter Pál

Számvetés- életcsíráztatás

Hosszú idő után újra virtuális pennát ragadtam, hogy kinyilatkoztassak, értékeljek, illetve csak úgy kirakjam a kirakatba mi forr fejem mélységes katlanjában. Nem becs vagy szereplési vágyból, oka talán a horgony engedés a hétköznapok hullámai közé, megleltük partjaink, hű pajtásink s szerelmünk oldalán. Van mit és van miért a tejbe aprítani, -persze nem a pénzügyi jelentésre utalva- sokkal inkább a napok teendőit számba véve. Otthont teremtettünk végre, persze egyenlőre az Indiáná Dzsónszban ábrázolt különleges raktárépületekre emlékeztet, de a káoszból zűrzavar, majd koszrengeteg, legvégül pediglen édes hajlék válik.   Úgy legyék. A hétköznapok sűrűjét, mint mohó kisiskolások nyeljük szakadatlan, úgyhogy előfordul olykor egy-egy szálka is. De majd erről később mélyebben, jobban, mindenről-mindenkinek. Addig pedig rántott békacombot mindegykinek!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr203057153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása