HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2009.05.04. 17:39 Pereszlényi Péter Pál

Start...wearing purple...ná ná ná ná náááá

Barackba harapott a hangulatom s azóta mézédes ízzel fekszem minden este…olyankor pedig... mikor -jelen pillanatban életem értelmének kikiáltott- tündérrózsafám mellettem virágzik, még akár ugrándozásra is adnám kopottas fejem…merthogy sütik  az a gázokkal telített égitest annak rendje és módja szerint, a materiális lélek leképzés pedig...hmm... a friss illatú és selymes bőrök érintésétől lesz mennyei…kicsit csapongok újfent, de az dobja rám az első sörösüveget aki messze lakik, talán úgy nem koppan akkorát… konklúzió gyanánt még talán annyit, globális felhangként: ...csak a szerelem...

A róka úrral elkövetett szürreális találkát egy Naked Lunch szerű irodalmi tobzódásba alkalmadtán belefonom...esküszöm, röviden talán annyit, hogy nem könnyedén megfogalmazható élmény a város kellős közepén egy éppen döglött macskából gyorsétkező rókával társalogni, s nekünk mégis sikeredett megragadni a dolog lényegiségét, áve bölcsészet lét :)

Aztán persze borfolyamokban kajakozás éjt-nappalá téve… házias jellegű híres személyek mulatozás az ismerkedés és a boldogság jegyében, Pécsi egyetemi napok az őrületes sünözés és koncertszellem kedvéért, levezetésnek pedig...  némi Balatoni nyaralódás csipetnyi Faluházas bálozással és remekbe szabott biciklizéssel…

Talán ennyit mára… aztán jók legyetek gyermekeim… nemsokára újra nyit a mókatár.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr121102616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása