HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2011.07.14. 12:02 Pereszlényi Péter Pál

Poli-hiszti -"Magyar vagyok nem úriember" (juuj)

Bakugrásból hintaló, bár a fene se tudja a szél irányából megállapítani,hogy vihar jön, vagy csak forr a fentiek savbázisa.

Örök blama a magyar fronton elkövetett politizálódás, főként az elmúlt 8-10 évet átpörgetve. Pártállás kérdése lett a buszhelyek átadása, a kivel és mikor ülök le egy jó sörre, az egyéb átlagpolgári viselkedésről pediglen jobb nem is szavakat emelni. Gyatra politikai érzékkel megáldott tudatom korgó vággyal próbálja megtapasztalni, Á lá carte a médiák és a polgárok okfejtéseit. Meglehetősen csöppnyi eredménnyel. Nincs pártatlan gondolatmenet. S, hogy ez rossz vagy hasznos é azt gömbölyű perec kimondani, nem egyszerű. Mármint a tudatosság és elhivatottság oké, még szép, hogy becsülendő, előre a nemzeti értékekért.  De a rasszista gondolatok keltése már moráliskérdés, hogy a kedélyállapotokról már ne, ó ne! Bassza a csőrömet, hogy emberek, egy kopasz tarkó vagy zöldfehér viselet okán bármit megengedetnek vélnek, mondván egyesek "nemzetellenes" viselkedése okán megengedett a szardobálás (vagy a metró kocsi plafonjának verése). Legközelebb kippát húzok és, minden neonáci jellegű figurába beledöfök egy karnist mondván szimpatizálok az általuk kikiáltott ellenlábasokkal, s addig figurázok míg jólesik. Komolyan mondom, ha lehet legyen egy rosszabbik jobb, mert a mostani dolgok nem a nemzeti érzéseket erősítik bennem, hacsak a turulmadár reptetés... nem az. Ami kis hazánkban jó ideje (Köhömm) folyik, nem nevezhető politikának, inkább frusztrált kisemberek nagyzolásának- Ó párdon, szarrágás tejszínhab nélkül.

A jövőben írok picit arról mit is jelent a diszkrimináció-legalábbis a részemről!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr463065685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása