HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2008.07.06. 16:25 Pereszlényi Péter Pál

Elkeseredett Mícs Bjúkenen és az okos közös többszörös

 

Kicsit keseredve, de nem meglepődve tapasztaltam, hogy újfent jól látható bizonyítékát adták annak a már tényként kezelt őrületnek mely (manapság egyre gyakrabban) jellemzi az átlag magyar állampolgárt. Azaz éljen az őrületes-Molotovos tűntetés illetve előre rasszizmus, nulla tolerancia, asszimilálódás pedig persze ugyancsak nuku. (No politika, no pornó!) A meleg felvonulás őszintén megvallom nem kenyerem…sőt, de e kérdéskörnél nem is az identitással illetve a szexuális hovatartozással kell foglakozni -arra van máskor és másképp lehetőség-  hanem azzal, hogy manapság miért nem lehet kulturáltan csendben ücsörögve megélni valamit… Miért érzi úgy e nép, hogy minden alkalommal kell valami nagy és cuppogós cafat amin a világ csámcsoghat heteken át. De legalább újra megadták nekik… mehetett „a politikát gyűlölöm” álcáján keresztül a klasszikus rendbontás (már-már népünnepély jelleggel). Nem vagyok büszke… régen se voltam, de manapság jobban érezném magam egy gödör aljában, mert ott a giliszták szebben fénylenek mint egyes emberek fejecskéje …

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr9555831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar Ugar 2008.07.08. 21:22:51

Mások írták, mi meg egyetértünk... Vaherlich Albert rövid véleménye a melegfelvonulásról. Szerintünk is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása