HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2008.07.06. 11:51 Pereszlényi Péter Pál

Mícs Bjúkenen avagy a strand up

 

A védelem az első! Tessenek’ vigyázni az ajtók záródnak… Óvatosan ba…megmert leszakítja a fejedet… Néhány óvó figyelmeztetés az egészség megóvása végett, szakértőktől és a minket igaz szívből óvó szervektől…Három héttel ezelőtt egy kisebb fürdőzés alkalmával aggodalmamat fejeztem ki a tekintetben, hogy e víz valószínűleg úszás tiltott, ám semmi erre utaló jelet nem leltem mindaddig míg nem kucorodtunk egy fa árnyékába a déli nap rágó sugarai elöl. Ott volt a tábla a sásba és faágakba bonyolódva… Figyelem, figyelem! A fürdőzés tilos és életveszélyes!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr23555562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PéDá 2008.07.06. 20:56:01

CSHÁZMEG A TÁBLÁT IS BELE KÉNE B.SZNI A VÍZBE!!!
Amúgy lehet hogy addig látható helyen volt az a tábla, csak aztán egyik pillanatról a másikra HOPPPP kinőtt egy fűzfa.

Zsanpapa 2008.07.07. 12:41:00

Hát a fűzfáknak már csak van egy ilyen hülye szokásuk :P
süti beállítások módosítása