HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2009.02.16. 11:56 Pereszlényi Péter Pál

Közérdekű félelem és reszketés...

Nüansznyi közérdekűség…kicsit Perfek Bluesan érzem magam, hisz mostanság e kérges planétán ácsorogva a humanoid csak pilloghat bambán… a globális felforrás riadalmát erősítik az Ausztrál görögtüzek valamint a vírusos hasmenés legendája, afféle "jóreggelt világ" formában, miközben egy 14 éves angol leányka gyermekének adott életet, ám az eladdig apának hitt 12éves fiúcska megett hatalmas sor ácsingózik a sokféle szociális támogatás után, így a vidék hercegei ölre mennek a trónért. Az otthon melegében pedig egy csepeli gyorsétkezde kijáratánál francia salátát csináltak Ophéliából…a minap épp istenről vitáztam…ma már félek,hogy a Szent Grál nem is létezik… 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr26946256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása