HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2009.03.07. 16:21 Pereszlényi Péter Pál

Szerelemről pár szóban...

-Ó milyen csodás  volna! Ez…ez egyszerűen mesés elképzelés.

Tűnődött magában, egyedül ücsörögve egy mozgalmas tér félreeső szegletéből bámulva. Elmerengett! Elmerengett  a millió- millió alak hömpölygő forgatagán . De az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a tömeg kötötte le figyelmét, mindinkább, a szürke folyamból méltán kirívó markáns hímnemű egyed. Csodás volt, igazán, nem átlagos, jó, sármos, elbűvölő, hanem csodálatos.

-Talán ha odamennék és leszólítanám…ó de mi lesz ha…

Ám izgatott tanácstalanságának hatalmas robaj, sötétség, acélos szorítás és aztán mély rideg csend vetett véget. Egy sötét száraz helyen tért magához millió társával együtt, nem tudta hol van, mitévő legyen, ám riadtságának, akárcsak az előbb, hirtelen végeszakatt, ugyanis megpillantotta maga mellett csodált csodálatos plátói szerelmét. Boldogsága határtalan volt, már nem érdekelte semmi, még az sem, hogy  imádottjával aláhullott a mély borzalmába s majd másfél óra múlva, a FIHSCHBERG’S cég olajoshalkonzervjeként robogott vele az örök egyesülésbe.

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr15987552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2009.03.08. 09:46:11

Örökre szívembe zártalak

www.youtube.com/watch?v=sSZXlmss-B4

csak ennyit tudok hozzátenni

Nekem tetszett ez a bejegyzés. Jó volt a vége. Nincs is jobb mint egy kis heringparty paradicsomszósszal, abban tocsogni és utána megenni saját magadat, mert annyira finom a halkonzerv. De ezt élg nehezen lehet kivitelezni miután csak egy döglött hal vagy, vagyis nem tudsz enni, és nem utolsó sorban a nem vagy hülye, hogy elkezd harapdálni a farkad..... mert nem éred el úgysem.

Pereszlényi Péter Pál 2009.03.08. 10:37:40

Hát (és ezzel sohasem kezdünk mondatot) kedves kolllega ezt már múltkor átrágtuk...mármint ,hogy gyakorta alkalmazott férfiúi esdeklés volt pubertásunk hajnalán e folyamat, ám ingerszegénységünkből fakadó vágyakozásunk beteljesülése... testünk hátrányaiból fakadóan megoldhatatlannak tűnt.
süti beállítások módosítása