HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2009.09.28. 19:07 Pereszlényi Péter Pál

Zene búúú-tik megmajdmég pedig pláne

Sokmindenről csacsoghatnék itten szer felett de inkább nem mert min ek is mikor itt meg ott és ráadásul hogysmint vagyok...de ennek ellenére vagy e-képpen vagy...vagy ebből építkezvén közzé teszek egy harmincas listát (visszafelé) a világ legzseniálisabb zenei szerzeményeiről (albumilag in vica vééérzáá) magyarot is külhonit is egyben arán és ettől meddig. Mindezt az én becstelen megítélésem szerint...aztán, hogy ki mit gondol az meg pláne egy rostos kis papírzacskónyit sem érdekel ám...úgyhogy felesleges is, inkább nevetgélve sarjadjatok valami vagy valaki hová mitsemér :) csak a szerelmeskedés és Dr. Mouse légyen mindőtökkel...

a lista Ígytehát:

30.Kiscsillag:Greatest Hits Vol. 1.

29. The Mars Volta: The bedlam in Goliath

28.A. E. Bizottság: Jégkrémbalett

27. Tereskova: Ne mond rám

26. (sajna nincs album de a szám csikiz rendesen) Mézga Aladár sound system: Pornó

25.Dolores O'Riordan: Are you listening

24. Ős-Bikini: Hova lett...

23.Miles Davis: Round about midnight-180

22. Quimby: Káosz Amigos

21.Soerii & Poolek (sajnálatoságoságosssság de nincs még hordozó, koncert ellllenben van tessssssék látogatódni mert a Elton Dzsóóón mellé akrobata törpe dobálózik nylon pingvinnel)

Foly. köv. kb. 1 hét múlva....

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása