HTML

Jó a püre

Mindennapjaink hatalmas ételhordójában vagyon' a nagy világmindenség mint elhűlő menza krumplipüré! Megkóstoljuk, át és megrágjuk, kihányjuk, leöblítjük, felmossuk, gargalizálunk vele... E blogocska havi rendszereséggel rámutat a világ apró kozmáira és megejt egy mosolyt hátha úgy könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Friss topikok

Linkblog

2008.05.12. 13:16 Pereszlényi Péter Pál

Püre show-val

Hihetetlen, hogy mik vannak. Az első cikk röpke dióhéj a világ csodáiról. Ritka tehetségek hihetetlenül fiatalon. Lenyűgöző és ijesztő egyszerre! Számtalan kérdés merült fel bennem e videók láttán, többek között a lélekvándorlás, angyalok, etc. témakörében. Legyen hát a "püre" első témája az, hogy van még remény e korhadó planétán.

https://youtube.com/watch?v=1p87apXCB-Q

https://youtube.com/watch?v=5yxTNayL3DM

https://youtube.com/watch?v=DdZx1oIgAHk

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://joapure.blog.hu/api/trackback/id/tr42464920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsanpapa 2008.05.14. 08:19:32

Na igen jó kis videók voltak, tetszettek.

Azonban...
Kár, hogy az elsőt a hülye háttémuzsikával meg sírós anyukákkal akarták patetikusabbá tenni, hogy lehetőleg mindenki elbőgje magát.
Kár, hogy a másodikban egy aranyos nyolc éves fiút akinek jó hangja van, az amerikai pop industry egy affektáló buzivá képzett, ki aki már ilyen fiatalon annyira játsza az agyát, hogy majd kiesik a székből.
A harmadikkal nem volt különösebb problémám.
Moar video to teh blog. :)
Btw gratula a blog beindításához.

PéDá 2008.05.18. 22:17:20

Nos!
Nagyon ügyesek a gyerekek, meg nagyon jó hangjuk van. A zenekaromba nem venném be őket ,de nagyon jó hangjuk van az kétségtelen. De Sajnos kezd szép lassan rátelepedni az egész világra az a mocsok amit amerika áraszt magából, hogy ha boldog akarsz lenni akor sztárnak kell lenned. Ezt a faszságot verik a gyerekek fejébe( főleg amerikában). Egy gyerek legyen gyerek. Játszon, essen el a játékmotorral... Egy olyan gyrek akinek van valamihez tehetsége, mondjuk az énekléshez, annak a szülei (az esetek nem tudom hány százalékában) gyakorlásra "kényszerítenék", nem engednék fagyit enni, mert az értana a hangszálainak, stb...
Nekem az a véleményem, hogy egy gyerek akinek jó hangja van az menjen el az iskolakórusba énekelni, mint a többiek.És ha már egy olyan világban élünk ahol szükség van sztárokra ,akkor azok legyenek csak a felnőttek.


( Bár megnéznék egy special edition-t a Baywatch-ból, amikor a még gyerek Mitch Bukenen szalad a parton.)

Zsanpapa 2008.05.19. 11:58:15

Ja és azt még hozzátenném, hogy valszeg az első gyerekkel valamilyen szinten ki is szúrnak. Mivel fiú mondják neki hogy ezaz jó hangod van kisfiam csináld csak. Aztán pár év múlva elkezd mutálni és bagzhatja az egész sztárságot, amire annyira felkészítették. Ergo akkorát fog csalódni mint az állat :P
süti beállítások módosítása